La UAB a la posició 29 en el rànquing mundial THE d’universitats joves

rankingthe
Institucional

El rànquing, que anualment publica Times Higher Education (THE), classifica les 100 millors universitats d’arreu del món amb menys de 50 anys d’història.

La UAB ocupa la posició 29 del Top 100 mundial de les millors universitats amb menys de 50 anys, segons el rànquing anual 100 Under 50 que publica Times Higher Education.

La primera posició del rànquing és per a l’Escola Politècnica Federal de Lausanne, a Suïssa. De tot l’Estat, la UAB se situa en segona posició, per darrere de la Universitat Pompeu Fabra (en la dotzena posició mundial), i seguida per la Universidad Autónoma de Madrid (en la posició 46) i la Universitat Rovira i Virgili (en la posició 80).

La classificació té en compte indicadors com ara la influència, el volum, la reputació i els ingressos generats per la recerca, l’educació que imparteix, la innovació i la transferència de coneixement que genera i el grau d’internacionalització de la institució. La primera edició d’aquest rànquing es va publicar el maig de 2012 amb l’objectiu de provar que les universitats poden demostrar excel·lència en un període de temps relativament curt.

El rànquing THE 100 Under 50 complementa les dades del rànquing anual THE World University Rankings i del THE World Reputation Rankings, que es publiquen a l’octubre.


Per a més informació: www.thewur.com

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies