Màsters EDO-UAB

Masters_EDO
Formació

Fins el proper 15 d’octubre pots sol·licitar l’admissió als programes de tercer cicle que coordina l’EDO-UAB. Contacta’ns si tens algun dubte.

Des de l’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la UAB t’oferim programes formatius que t’ajudaran a millorar les teves competències professionals en diferents àmbits de coneixement en el que estem treballant actualment. Aquests són els programes formatius de tercer cicle que oferim actualment, i sobre els que pots formalitzar ja la teva sol·licitud d’admissió:

MÀSTER EN INTERVENCIÓ I ASSESSORAMENT PSICOPEDAGÒGIC PER A PROFESSIONALS
Aquest programa de màster en psicopedagogia és l’únic a nivell espanyol capaç de dotar als seus alumnes de les eines necessàries per a intervenir des d’una visió institucional davant les problemàtiques psicopedagògiques presents en els nostres centres educatius.
Col·laboració ISEP i AAP.
Més informació a: http://goo.gl/mDpe3

POSTGRAU EN EDUCACIÓ SISTÈMICA I MULTIDIMENSIONAL
Aquest postgrau permet desenvolupar competències i habilitats, basades en un pensament capaç de captar les interaccions, operar en xarxa i tenir estratègies d'intervenció des d'una perspectiva amplia que inclogui tots els sistemes implicats en la interacció educativa.
Col·laboració amb l’ICE de la UAB.
Més informació a: http://goo.gl/EMDxyB

POSTGRAU EN DIRECCIÓ DE CENTRES PER A LA INNOVACIÓ

Aquest postgrau està dirigit a adquirir conceptes hi ha desenvolupar capacitats associades a la direcció, gestió i administració d'institucions educatives, tant de l'àmbit de l'educació formal com de l'educació no formal.
Més informació a: http://goo.gl/GvAw4

MÀSTER EN DIRECCIÓ DE CENTRES PER A LA INNOVACIÓ

Aquest màster proporciona les eines necessàries per a permetre impulsar la innovació educativa en el marc de les institucions educatives, des d'un punt de vista global i fomentant un lideratge pedagògic.
Més informació a: http://goo.gl/SZo3b

MÀSTER DE FORMACIÓ EN TAC: GESTIÓ DEL TALENT, APRENENTATGE I INNOVACIÓ A LES ORGANITZACIONS
 
Aquest màster proporciona les coneixements i eines relacionades amb la gestió del talent i l'aprenentatge a les organitzacions utilitzant les TIC i els nous mitjans de relació social. A més de presentar coneixements actualitzats sobre l'ús de TIC i TAC, proporciona estratègies i instruments que serveixen per a donar un enfocament aplicat i professionalitzador al programa.
Més informació a:http://goo.gl/Zn7TXw

Per a qualsevol dubte, estarem encantats d’assessorar-te a través del correu edo@uab.cat, o presencialment al nostre campus de Bellaterra.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies