Reunió inicial IDEAS

ideas_ok
Projectes

Membres de l’EDO-UAB s’han desplaçat a Costa Rica per a coordinar accions vinculades al projecte IDEAS.

Els dies 17 a 20 de febrer membres de l’equip EDO-UAB s’han desplaçat a Costa Rica per a realitzar activitats vinculades a la realització del projecte IDEAS "Iniciatives per al desenvolupament educatiu i sociocomunitari" que es desenvolupa en col·laboració amb l’Institut Tecnològic de Costa Rica i amb el finançament de la Unió Europea a través del programa PROEDUCA.

La visita a Costa Rica ha servit per a què l’equip internacional que participarà en el projecte concreti a la pràctica les activitats que es portaran a terme durant el desenvolupament d’aquest. Concretament s’ha treballat per a la concreció del modelo formatiu a desplegar, al mateix temps que s’ha aprofitat per a realitzar visites als centres educatius nocturns que participaran en el projecte per a conèixer de més a prop la seva realitat. A les visites presencials es van realitzar entrevistes i reunions amb administradors, professors i alumnat a fi de conèixer les problemàtiques concretes que els afecten, així com els condicionants del sistema, l’entorn i la pròpia institució que poden actuar com a facilitadors i entorpiments de l’activitat acadèmica.

Tanmateix, es va participar en una reunió de coordinació institucional a la que van participar el Ministeri d’Educació Pública de Costa Rica, representat per la Directora d’educació de Joves i Adults i la Directora de Vida Estudiantil, així com els responsables del programa PROEDUCA a la regió. Durant l’estada es va aprofitar també per a realitzar una reunió amb l’Institut de Desenvolupament Professional Uladislao Gámez Salano per a conèixer amb més detall el model de formació del professorat implantat a la regió i adaptar així la proposta que es realitzi des de IDEAS.

Per a més informació sobre el projecte IDEAS: http://edo.uab.cat/ideas

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies