Reforma formació per a l’ocupació

300-Aefol
Activitats

Jornada Tècnica que organitza AEFOL i SIPADAN en relació als nous canvis normatius en matèria de formació professional per a l’ocupació (RDL 4/2015).

El pròxim dia 17 de juny, entre les 09:30 i les 15:00 hores es celebrarà una jornada formativa que analitzarà com afecta als plans de formació de les empreses les novetats que incorpora el RDL 4/2015 de la reforma de la formació professional per a l’ocupació en l’àmbit laboral. Aquesta jornada, especialment dirigida a directors de recursos humans i responsables i tècnics de formació i desenvolupament, té entre els seus objectius:
- Presentar els canvis normatius que introdueix el Real Decret Llei 4/2015.
- Donar a conèixer com les empreses que han d’adaptar-se a la nova situació legislativa.
- Identificar com afecta el RDL 4/2015 al desenvolupament del Pla de Formació i les vies de finançament.
- Treballar a partir de casos concrets en imputació de costos i justificació.

La Jornada, que organitzen conjuntament AEFOL i SIPADAN, amb la col·laboració d’EDO-SERVEIS, es desenvoluparà a la seu de l’IDEC (C/ Balmes, 132 – Barcelona), i comptarà amb l’experiència de Sergio Oliva, CEL del grup SIPADAN.

Oliva és expert en gestió de Formació Continua i Plans de Formació, 23 anys en el sector de la formació i més de 7 anys impartint cursos, tallers tècnics i conferències per tot l’estat en matèria legislativa de Formació Professional i Ocupació dirigits a Responsables de Formació i Desenvolupament, Tècnics de formació, RRHH, Consultories, Organismes i Institucions.

Per a més informació sobre la Jornada: http://www.aefol.com/jornada-rrhh/
Per a consultes sobre la inscripció: gestion@aefol.com

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies