RedAGE presenta el tercer número de la Sèrie Informes

3_Redage
Publicacions

La RedAGE (Xarxa de Suport a la Gestió Educativa) presenta la seva darrera publicació de la sèrie Informes, que fa un anàlisis de reflexions i experiències, a nivell iberoamericà, de les competències per a l’exercici de la direcció d’institucions educatives.

L’Equip de Desenvolupament Organitzacional en col·laboració amb la Universitat ORT d’Uruguay va crear, amb el suport econòmic de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional, la RedAGE, xarxes d’abast Iberoamericà l’objectiu de la qual és treballar sobre aspectes vinculats a la formació, recerca, desenvolupament i innovació en gestió institucional, vinculant a diferents universitats i entitats interessades en la temàtica.

El mes de juny passat es van reunir a Lima representants de totes les institucions membre per a debatre sobre l’exercici de la direcció d’institucions educatives a nivell iberoamericà. Fruit de les discussions generades durant la trobada va sorgir el darrer informe de la xarxa, titulat “Competències per a l’exercici de la direcció d’institucions educatives. Reflexions i experiències a nivell Iberoamericà”. Los coordinadores de la obra han estat Joaquín Gairín i Diego Castro, ambdós membres de l’equip EDO.

Per accedir a l’aportació completa accedir a: http://accelera.uab.cat/documents_edo/biblio/Redage2012.pdf

Per a més informació sobre la xarxa: http://www.redage.org

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies