“E-mpowering Youth through Arts and New Media

Imagotipo CRIEDO
Projectes
El proppassat 1 de febrer de 2012 va concloure exitosament la segona reunió internacional del projecte “"E-mpowering Youth through Arts and New Media" - Empoderant als joves a través de les arts i els nous mitjans.

La reunió es va realitzar a les instal·lacions de la UNESCO de Catalunya, de la qual és director l Dr. Miquel Àngel Essomba, membre del grup EDO. L’objectiu d’aquesta trobada va ser desenvolupar un taller sobre la metodologia d’investigació-acció per a formar als formadors, treballadors socials i membres del projecte europeu en aquesta metodologia que és la fonamentació del projecte. El disseny i impartició de la formació va córrer a càrrec de Katia Pozos, que és la Coordinadora General de la Recerca d’aquest grup, i que al mateix temps és col·laboradora del grup EDO.

En el taller també es va comptar amb la valuosa presència de diversos joves que han participat en el disseny de la proposta a nivell local a Barcelona, que són membres de “Grup Joves UNESCOCAT” i també alumnes de diferents programes dins de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ells van presentar els projecte de Barcelona que consisteix en el desenvolupament d’una Comunitat Virtual d’Aprenentatge “Kabua 2.0” per al desenvolupament de processos d’empodarament de joves per a fomentar la seva participació social, política i ètica a la societat actual.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies