Reconeixement grupal al Mèrit Docent

182_UdL_premiats
Premis

Membres de l’EDO-UDL veuen reconeguda la seva activitat docent amb la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent

Isabel del Arco, Òscar Flores i Joan Segura, membres de l’Equip EDO-UdL, són membres de l’equip docent de la Facultat de Ciències de l’Educació que ha estat guardonat pel govern de la Generalitat de Catalunya amb el premi Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària pel projecte “La millora en la formació inicial de mestres de primària a través del model d’alternança“, en la seva modalitat de premi col·lectiu.

Isabel del Arco i Joan Segura participen de forma activa en la comissió mixta formada per representants del Departament d’Ensenyament i professorat de la facultat i que està desplegant aquest projecte d’innovació, pioner a les facultats d’educació de l’estat espanyol i que impulsa la formació compartida i alternada entre l’escola i la facultat pels estudiants d’Educació Primària.

Òscar Flores i Isabel del Arco, en la matèria de Processos i Contextos Educatius I d’Educació Primària, han implementat aquest nou model de formació de mestres, centrat en el desplegament de competències professionals.

Cal recordar que l’any passat fou reconegut l’equip de Organització Educativa de la Universitat Autónoma de Barcelona amb el mateix reconeixement. Veure més a: http://goo.gl/j7B7eO

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies