Màsters en Direcció i Gestió Educativa

183_Masters_EDO
Formació

La Generalitat de Catalunya valida 3 màsters organitzats per la UAB com a "formació apta per a l'exercici de la direcció de centres educatius públics" , en virtut del Decret 155/2010 de 2 de novembre.

La Universitat Autònoma de Barcelona ve oferint des de fa anys una oferta formativa de tercer cicle en l'àmbit de l'organització i gestió educativa , estructurada a partir de l'Equip de Desenvolupament Organitzacional - EDO (SGR2009 - 00397 ) . Aquesta oferta formativa , que té per objectiu satisfer les necessitats dels directius i gestors educatius , es concreta actualment a través dels següents programes de tercer cicle :

Postgrau en Direcció de centres per a la innovació (Veure més) - Validat

Màster en Direcció de centres per a la innovació (Veure més) - Validat

Màster en Organització i Direcció de Centres de Formació Musical (Veure més)

Màster Oficial en Direcció i Gestió de Centres Educatius (Veure més) - Validat

Màster Oficial de Recerca en Educació . Especialitat en Desenvolupament i Gestió de les organitzacions per al canvi (Veure més)

D'aquesta oferta , la Generalitat de Catalunya ha reconegut , en virtut del que expressa el Decret 155/2010 de 2 de novembre , de la direcció dels centres educatius públics i del personal directiu professional docent , ha considerat 3 dels programes com a vàlids per a la direcció i gestió de centres educatius públics d'acord als principis i prioritats del sistema educatiu ( article 27.1 ).

Aquesta validació representa un reconeixement més a la tasca desenvolupada al llarg de les dues últimes dècades pel professorat de l'àmbit d'organització educativa del Departament de Pedagogia Aplicada que , d'altra banda , va rebre l'any passat el premi Jaume Vicens Vives a la qualitat docent en la modalitat col lectiva.

Des d'aquí animem a les persones interessades en aquesta temàtica a visitar els detalls de l'oferta formativa de la UAB, així com a posar-se en contacte amb els responsables dels programes validats si requereixen informació addicional.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies