Projecte SIRIUS

122-Sirius
Activitats

Presentació de la xarxa de política educativa SIRIUS als principals stakeholders de Brussel·les especialitzats en política educativa i immigració

El dilluns 11 de març la coordinació general de la xarxa de política educativa SIRIUS i l’Steering Committee van organitzar una reunió de presentació de la xarxa a les principals organitzacions de la societat civil i organismes de la UE amb seu a Brussel·les especialistes en política educativa i/o migracions.

Aquesta va ser una de les primeres activitats de SIRIUS d’enguany. La reunió va tenir lloc a la seu de la representació bavaresa a la Unió Europea i hi van assistir 25 persones. Durant tres hores els participants van tenir l’oportunitat d’intercanviar informació i primeres impressions sobre aquesta nova xarxa que va néixer l’any 2012 i de la qual la coordinació general es porta des de la UAB.

La xarxa SIRIUS té com a gran objectiu influir en la implementació de polítiques educatives a nivell europeu, nacional i local que volen disminuir les diferències a nivell educatiu entre els infants i joves d’origen immigrant i la resta de companys. Per aconseguir-ho la xarxa vol ser una plataforma d’intercanvi i generació de coneixement entre tres actors principals en la implementació de polítiques: polítics, investigadors i professionals de la societat civil.

Per a més informació visita’ns o segueix-nos a:
http://www.sirius-migrationeducation.org
https://www.facebook.com/siriuspolicynetwork
https://twitter.com/NetworkSIRIUS

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies