II Trobada de coordinació ACCEDES

150_Accedes_Color
El grup

Des d’avui i fins el pròxim divendres tindrà lloc a la UCB (Bolívia) la segona reunió de coordinació del projecte ACCEDES en la que participaran representants de totes les institucions sòcies i col·laboradores

La segona trobada de coordinació del projecte ACCEDES “Acceso y éxito académico de col·lectives vulnerables en entornos de riesgo en Latinoamérica” (DCI-ALA/2011/232) ha de servir per a revisar i avaluar el treball desenvolupat durant el primer any d’implementació del projecte. Per altra banda, per a concretar i operativitzar les activitats previstes en el projecte per al període 2013. La trobada ha de permetre establir els punts bàsics per al desenvolupament de la metodologia APRA sobre Accés, Permanència i Rendiment Acadèmic en Institucions d’Educació Superior d’Amèrica Llatina.

Així mateix, la trobada permetrà la realització d’un seminari obert a la comunitat en la que participaran membres de l’equip ACCEDES. Aquesta activitat, que tindrà lloc entre les 14:30 i les 18:00 del divendres dia 22, s’ha titulat “Orientació i tutoria de col·lectius vulnerables a la universitat”, i comptarà amb la presència dels següents experts internacionals:

Alberto Cabrera, University of Maryland (USA)
Fabio Dovigo, Universita’ degli Study di Bergamo (Itàlia)
Eduardo Sacayon, Universidad San Carlos de Guatemala (Guatemala)
Consuelo Arce, Universidad de Tolima (Colòmbia)
Guadalupe Palmeros, Universidad Jalisco Autónoma de Tabasco (Mèxic)

Per a més informació sobre el projecte ACCEDES: http://edo.uab.cat/accedes 
Per a més informació sobre la trobada: http://accelera.uab.cat/ACCEDES/Encuentro_Bolivia

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies