Professora visitant

41-Visita_Betty
El grup

Betty Abaroa Godoy, professora de la Universitat Catòlica del Nord (Xile) visita el grup EDO entre els dies 28 de novembre i 1 de desembre de 2011

El grup EDO rep de forma periòdica la visita de professora i investigadors que s’interessen per la línies de recerca i activitats que es porten a terme. En aquest cas, la prof. Betty Abaroa Godoy, professora de la Universitat Catòlica del Nord (Xile), visitarà el grup EDO amb l’objectiu de contrastar experiències acadèmiques dirigides al suport i formació permanent del docent d’educació superior en el context de la implementació del projecte Tunning Europeu.

Betty Abaroa Godoy és Educadora de Pàrvuls, titulada per la Pontifícia Universitat Catòlica de Xile. Posteriorment va cursar el programa de Llicenciatura en Educació i el Diplomat en Docència Universitària a la Universitat de La Serena. Doctorand del programa de Ciències de l’Educació d’aquesta mateixa universitat, ha estat professora d’Ètica Professional, Didàctica General, altres cursos relacionats, i tutora de tesis de pregrau. Ha participat en centres de suport i assessorament a docents, principalment en el disseny curricular i planificació didàctica., Actualment, és Coordinadora d’Innovació Pedagògica del Centre d’Innovació Metodològica i Tecnològica , CIMET, de la Universitat Catòlica del Nord, Coquimbo, Xile. En aquest centre gestiona el suport i assessorament a les carreres i als docents en la implementació del disseny curricular bastat en competències explicitat en el projecte educatiu institucional.

Durant la seva estada, la professora Abaora mantindrà entrevistes amb els professors Joaquín Gairín, Marina Tomás, Carme Armengol i Mónica Feixas, tots ells membres del grup EDO, Joan Rué i Pere Marqués, ambdós del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB, i Dolors Márquez, coordinadora per a la formació del personal docent i investigador i la innovació a la UAB.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies