Patricia Olmos presentarà el projecte Orienta4VET en un taller internacional a Eslovàquia

El proper dimarts 23 d’abril de 2024, la professora i membre del CRiEDO, Patricia Olmos Rueda serà protagonista en un taller en línia organitzat per Eslovàquia com a part de la iniciativa “Catching-up Regions Initiative 5”. Aquest esdeveniment se centra en compartir exemples de bones pràctiques per a la inclusió i la desagregació dels alumnes de secundària en diversos països.

El taller, titulat “Exemples de bones pràctiques – Experiències de l’estranger en el camp de la inclusió i desegregació dels alumnes de secundària”, reunirà experts de tot el món per discutir les seves experiències i estratègies. La professora Olmos té previst presentar de 15:00 a 15:25 h, destacant el projecte “Orienta4VET” com un model significatiu d’innovació educativa.

Aquesta presentació oferirà una visió de com el projecte “Orienta4VET” ha estat implementat amb èxit per donar suport als estudiants d’educació i formació professional (VET), proporcionant-los orientació i recursos crucials. Després de la presentació, hi haurà una sessió de preguntes i respostes, permetent als assistents aprofundir en les metodologies i resultats del projecte.

Si vols veure a la professora Patricia Olmos, el link és el següent amb la contrasenya EDUcuri5. Hi haurà traducció de l’anglès.

El taller promet ser una experiència enriquidora, compartint lliçons valuoses sobre la inclusió educativa que es poden adaptar i implementar en diverses regions.

Per a aquells interessats en fer un impacte tangible en les pràctiques educatives, aquest taller és imprescindible. Marqueu les vostres agendes per una tarda d’aprenentatge i inspiració de 13:00 a 16:00, només el 23 d’abril de 2024.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies