Participació en Jornada

216_Monterrey
Seminaris

Joaquín Gairín participa en la XX Jornada d’Actualització Docent promoguda per l’Escola de Ciències de l’Educació de Monterrey.

Els passats 7 i 8 d’abril, el professor Joaquín Gairín, juntament amb els professors Hernán Medrano i Mª Inés Vázquez de la RedAGE, van participar a la XX Jornada d’Actualització Docent promoguda per l’Escola de Ciències de l’Educació de Monterrey.

Les jornades van tenir lloc entre els dies 7 i 10 d’abril i estaven dirigides tant a estudiants, com a docents, investigadors i directors de diversos nivells educatius, com al públic en general interessat en els temes tractats. Al llarg dels quatre dies i a partir de participacions en forma de ponències, exposicions, conferències magistrals, tallers i taules de treball es van abordar diversos temes relacionats amb la Professionalització de la gestió i el Canvi i innovació a les escoles.

Pot consultar el programa de les jornades al següent enllaç (http://ece.edu.mx/portal3/files/JornadasCompleto.jpg), on consten les intervencions dels professors Joaquín Gairín i Mª Inés Vázquez en forma de tallers i conferències.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies