Participació en el FIET

207_FIET
Activitats

Joaquín Gairín coordina la línia d'actuació " Polítiques educatives a la Societat" en el marc del I Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia .

El I Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia és un espai de diàleg i de trobada de figures de rellevància nacional i internacional vinculades al món de l'educació per analitzar el paper de la tecnologia en el procés educatiu de la ciutadania. D'aquesta manera posem en valor el coneixement i l'experiència generades a Catalunya en els àmbits de l'educació, la cultura i la tecnologia, i contrastem models i experiències locals amb altres models de prestigi internacional per generar escenaris de futur en els àmbits esmentats.

L'objectiu principal d'aquest esdeveniment es concreta en l'anàlisi, debat i elaboració de propostes educatives per a nous escenaris d'aprenentatge des d'una òptica tecnològica i transformadora .

La línia coordinada pel Dr. Gairín tracta d'articular el que fa la gent, amb el que desitja fer. En aquest sentit , obre un àmbit de reflexió sobre les problemàtiques educatives actuals, i tendències de futur . Per concretar activitats a realitzar per aconseguir una millor educació i una millor societat. La reflexió intentarà recollir experiències ja existents a Catalunya, algunes vinculades fundacions i grups específics, i també a experts. A partir de la informació que es reculli s'articularà una proposta d'actuacions específiques en l'àmbit de les polítiques educatives.

Més informació: http://www.fietcat.com/ca/fiet2014

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies