Educar per habitar al segle XXI

208_Mexic
Conferències

El EDO participa activament en dos moments del XXI Simposi d'Educació celebrat a la ciutat de Guadalajara ( Mèxic ) aquest mes de febrer.

La XXI edició del Simposi d'Educació s'ha titulat " Educar per habitar al segle XXI" . , I pretén explorar diversos fronts per on sorgeix la novetat : l'educació alternativa , la pedagogia crítica , l'avaluació, la perspectiva de gènere , la diversitat , la inclusió , la convivència , la tecnologia ... Tot això s'estructurarà a partir de cinc eixos temàtics:

1 - Educació innovació i tecnologia
2 - Educació , democràcia i ciutadania
3 - Educació , gestió i currículum
4 - Educació , aprenentatge i desenvolupament
5 - Educació i multiculturalitat

Aquesta edició XXI del Simposi d'Educació es durà a terme els dies 26 , 27 i 28 de febrer de 2014. Els agraïm per endavant atendre i valorar la nostra proposta i els esperem en aquesta nova convocatòria.

El professor Joaquín Gairín ha participat activament en el XXI Simposi d'Educació "Educar per habitar al segle XXI", impartint la conferència magistral sobre "La gestió educativa per al segle XXI" i col·laborant en el taller "El canvi i la millora educativa des de la perspectiva organitzativa". Les dues activitats han rebut una forta afluència dels més de 600 assistents acreditats.

Per a més informació: http://www.simposiumeducacion.iteso.mx/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies