Google Glass a Expolearning

72_Expolearning
Altres

El XIII Congreso Internacional EXPOLEARNING servirà com a plataforma per a la presentació a Espanya de les Google Glass, més conegudes com a “ulleres de Google”.

EXPOLEARNING, que es celebrarà a Madrid els dies 5 i 6 de març de 2014, presentarà com a novetat i en exclusiva aquest any les Google Glass com a eina per a afavorir l’ús de la realitat augmentada en activitats de la vida quotidiana, així com en accions formatives. La presentació la desenvoluparan Manuel Ruano (ISIT e-Learning) i Carlos Fernández i Ander Martínez (MundoGlass) en el marc del bloc temàtic sobre “Innovació i Tecnologia emergent en e-learning”.

El Congrés, que aquest any arriba a la seva tretzena edició, l’organitza AEFOL, entitat que col·labora habitualment en les activitats organitzades per l’EDO-UAB. Concretament, es troba participant en aquests moments en el desenvolupament del “Màster en Formació amb TAC: gestió del talent, aprenentatge i innovació en les organitzacions” que aquest any veurà per primera vegada la llum, donant continuïtat al programa de màster en noves tecnologies que es va desenvolupar durant més d’una dècada en col·laboració amb l’Instituto Universitario de Postgrado.

Per a més informació del Congrés: http://www.expoelearning.com/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies