25 anys FEAEC

205-feaec
Altres

Membres de l’EDO han participat aquesta setmana de l’acte de celebració dels 25 anys del Forum Europeu d’Administradors de l’Educació a Catalunya.

El dia 14 de gener de 2014 el FEAEC va celebrar el seu 25è aniversari a l’emblemàtic espai del Born de la ciutat de Barcelona, coincidint en què, enguany, es commemora l’any del Tricentenari del 1714.

L’acte, durant el qual es va poder visitar el recinte del mercat del Born, va comptar amb la participació de Coral Regí, presidenta del FEAEC, que va inaugurar l’activtat. Acte seguit Sara Blasi, una de les persones fundadores del Fórum va fer una exposició que resumia l’activitat desenvolupada durant el quart de segle del FEAEC.

Seguidament el Toni Soler , conegut historiador i comunicador i que, alhora, és el Comissari del Tricentenari, va fer la presentació del programa educatiu del Tricentenari “Viure lliure”.

Finalment, per la cloenda de l’acte, es va comptar amb la presència d’Irene Rigau, actualment Consellera d’Ensenyament i també membre del FEAEC. Entre altres aspectes, va destacar la importància del Fórum en aquests anys perquè, tal i com ja deia el Sr. Lluís Busquets, una bona gestió i un bon lideratge en els centres educatius reverteix notòriament en l'èxit educatiu. Va encoratjar-nos doncs, en la continuitat d'aquesta tasca.

Per a més informació sobre FEAEC: http://www.feaec.cat/
Vídeo de l’acta: http://goo.gl/UH616s  

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies