Marita Navarro finalitza la seva estada Pre-doctoral a la Universitat de València

31_Marita_Navarro
El grup

Els darrers dies d’octubre i els primers de novembre la professora i estudiant de doctorat Marita Navarro ha realitzat una estada a la Universitat de València per aprofundir en aspectes vinculats a Metodologia d’Investigació.

La professora Marita Navarro ha realitzat una estada de recerca a la Universitat de València, concretament al Departament de Sociologia i Antropologia Social, àrea de Metodologia i tècniques d’investigació social, sota la supervisió de la Dra. Rosario Fernández-Coronado González. L’estada, que s’ha allargat entre els darrers dies del mes d’octubre i la primera setmana de novembre, ha servit per a continuar amb la preparació de la tesi doctoral titulada “Desenvolupament professional de la direcció docent” dirigida per la Doctora Carme Armengol Asparó.

L’objectiu de l’estada ha estat aprofundir en l’anàlisi i tractament de dades qualitatives i també per a mantenir entrevistes amb els diferents membres del departament de sociologia de l’educació amb els quals s’han analitzat les diferents línies d’investigació actualment en curs.

Marita Navarro ha estat i és professora Associada del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB des de 1983 i membre del grup EDO. Després d’haver exercit  la direcció docent durant 25 anys va emprendre els  estudis de doctorat realitzant el Máster de Recerca en Educació el 2009. Actualment es troba en ple desenvolupament de la tesis doctoral que parteix de la necessitat d’entendre com funciona la direcció en el seu entorn habitual a partir d’una metodologia multi-casos. En aquest moment s’ha realitzat el marc teòric i  bona part de l’estudi de camp en el que és el segon any de doctorat.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies