La UAB ocupa la posició 23 en el rànquing mundial THE d’universitats joves

the_ranking
Institucional

Segons el rànquing que anualment publica Times Higher Education (THE), la UAB és en el Top 100 mundial de les universitats de menys de 50 anys. 

Quatre universitats públiques catalanes estan situades en el Top 100 mundial de les millors universitats de menys de 50 anys d’història: el rànquing anual Times Higher Education 100 Under 50. La UPF se situa en la posició 13, la UAB ocupa la 23a posició, mentre que la URV -que apareix per primera vegada entre les 100 primeres– se situa en la posició 66. Per la seva part, la UPC, que també millora la seva posició, ocupa el lloc 95.
 
La classificació té en compte indicadors com ara la influència, el volum, la reputació i els ingressos generats per la recerca, l’aprenentatge que imparteix, la innovació i la transferència de coneixement que genera i el grau d’internacionalització de la institució.
 
La primera edició d’aquest rànquing es va publicar el maig de 2012 amb l’objectiu de provar que les universitats poden demostrar excel·lència en un període de temps relativament curt.
 
El rànquing THE 100 Under 50 complementa les dades del rànquing anual THE World University Rankings, que es publica el mes d’octubre, i del THE World Reputation Rankings, que es publiquen a l’octubre.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies