Els graus de la UAB destaquen al rànquing del diari ‘El Mundo’

100_Masters
Institucional

Un any més, els graus de la UAB han assolit destacades posicions a l'enquesta del diari El Mundo i han aconseguit, globalment, la segona millor puntuació d'Espanya, només superats pels de la Universidad Complutense de Madrid.

La UAB ha millorat la seva puntuació global i vint dels seus graus (un més que l'any passat) s'han situat als cinc primers llocs de la classificació. Concretament, els graus de Ciències Ambientals, Educació Infantil, Educació Primària i Publicitat i Relacions Públiques han assolit la primera posició del rànquing.

Els graus de la UAB que han quedat en segona posició són Ciència Política i Gestió Pública, Llengua i Literatura Espanyoles, Física, Logopèdia, Traducció i Interpretació i Veterinària. En tercera posició s'han situat Biologia, Biotecnologia, Comunicació Audiovisual, Economia i Comptabilitat i Finances. Quatre més han assolit la quarta posició (Educació Social, Història de l'Art, Periodisme i Teràpia Ocupacional) i Medicina n'ha obtingut la cinquena.

En total, El Mundo analitza cinquanta carreres universitàries impartides a les universitats de tot l'Estat (de les 50, la UAB n'ofereix 36). L'estudi es basa en dades proporcionades per les pròpies universitats a més de qüestionaris a professors i altres indicadors objectius, com ara rànquings internacionals o informes de l'Aneca.

El professorat vinculat amb l'EDO participa en els Graus d'Educació Infantil i Educació Primària, ambdós situats en la millor posició del rànquing.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies