Jornada sobre prevenció de la intolerància a les competicions esportives escolars

59-nen_basquet
Activitats

El proper dimarts 21 de febrer de 2012 tindrà lloc la Jornada sobre prevenció de la intolerància a les competicions esportives escolars, organitzada per l’Equip de Desenvolupament Organitzacional ( http://edo.uab.cat/ )de la Universitat Autònoma de Barcelona en col·laboració amb el Consejo Superior de Deportes.

A la Jornada es debatrà al voltant de les mesures que es poden impulsar per tal de desenvolupar accions coordinades entre tots els actors i agents implicats en la formació d’infants i joves i interessats en l’esport escolar. També, persegueix ser un espai d’intercanvi entre professionals preocupats per fer de l’esport escolar un espai en el que les actituds racistes, xenòfobes i intolerants no tinguin cabuda.

Adreçada a tècnics esportius, àrbitres, responsables institucionals de centres educatius, clubs, associacions esportives, entrenadors, professors d’educació física, famílies, AMPAS, esportistes i estudiants, albergarà una taula rodona amb la participació de Jordi Pallarès (Gerent de ASOBAL), Joan Estrada (expert en Pedagogia Esportiva), Lucas Cruz (Copilot, Campió del Rally Dakar 2010) i Jordi Piqueras (President del Club de Hockey Cerdanyola).

La inscripció és gratuïta (places limitades) i es pot obtenir més informació al web de la Jornada:  http://accelera.uab.cat/jornadaprevencion/ 

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies