IV Jornades Internacionals EDO

Logo_EDO
Seminaris

Avui tenen lloc a Lleida les IV Jornades Internacionals EDO que, sota el lema “Desenvolupament i innovació a les organitzacions”, reunirà 50 membres de l’equip.

Des de l’any 2010, el grup EDO organitza anualment unes Jornades Internacionals que tenen per objectiu presentar les diferents acciones que desenvolupen els subgrups, al mateix temps que serveix de plataforma per a la difusió del grup i la cerca de sinèrgies entre els seus membres i entitats externes.

L’EDO ha preparat, per aquest any 2013, unes Jornades que giraran entorn el desenvolupament i la innovació en el si de les organitzacions dedicades a la formació i l’educació. Per això s’han estructurat les sessions de tal manera que els diferents subgrups puguin presentar les activitats que fan en aquesta línia i, al mateix temps, es focalitzarà en aquells projectes que s’estan desenvolupant en aquests moments i que tenen relació amb la temàtica i que, a més, resulten singulars per al context de desenvolupament, els socis amb qui es treballa, o la metodologia utilitzada.

Les Jornades també seran un espai per a la realització d’una activitat formativa a càrrec de Carlos Guallarte, que dissertarà sobre les estratègies a seguir per a la promoció de la innovació en els centres educatius.


Per a més informació: http://accelera.uab.cat/congressus/jornada2013/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies