Acte de Graduació Postgrau en Educació

senacyt_36
Formació

Un total de 34 professors d'ensenyament mitjà van rebre, a la ciutat de David (Panamà), el seu diploma de Postgrau en educació, especialitat en Didàctica de les ciències.

El lliurament s'emmarca dins dels convenis de col laboració que ha realitzat la UAB amb la Secretaria Nacional de Ciència i Tecnologia (SENACYT) i l'auspici del Banc Interamericà de Desenvolupament (BID).

El programa, que va començar el 2010, ha titulat ja 129 professors en el Postgrau d'Educació, especialitats el Didàctica de les Matemàtiques i en Didàctica de les Ciències, i a 34 en el Màster d'Educació (especialitat en Didàctica de les ciències). Actualment, s'està desenvolupant un curs per a 25 professors de la Universitat Autònoma de Chiriquí (UNACHI).

L'acte va comptar amb la presència del rector de la UNACHI, Marisa Montesano de Talaveras, Directora d'Innovació en l'Aprenentatge de la Ciència de SENACYT, Joaquín Gairín Sallan, coordinador del programa en representació de la UAB, Coralia Figueroa, cap de l'oficina del BID a SENACYT i la vicerectora de Recerca i postgrau de la UNACHI, Clotilde Arrocha.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies