ILA 2015

ILA
Conferències

Ja està obert el període d’enviament d’aportacions per a la XVII Conferència Global Anual ILA. “El Lideratge entre Fronteres i Generacions”, que enguany es celebra a Barcelona.

Del 14 al 17 d’Octubre del 2015 es desenvoluparà a Barcelona la XVII Conferència Global Anual ILA. “Liderant entre Fronteres i Generacions”. Mireia Tintoré, coordinadora del grup EDO-UIC, actuarà com a representant de l’EDO en aquesta conferència, formant part del comitè organitzador i científic. Actualment, i fins l’1 de febrer del 2015, es troba obert el període de presentació d’aportacions, que es poden concretar en els següents formats: conferència, panell de discussió, simposi, comunicació, pòster, taula rodona i workshops.  

El congrés, que té com a temàtica principal el “Lideratge entre Fronteres i Generacions”, es concretarà a partir dels següents subtemes: el lideratge a l’educació, les beques i la investigació, el desenvolupament i el coaching i el lideratge al sector empresarial, públic i a la joventut. Diversos membres de l’EDO presentaran aportacions a partir dels resultats obtinguts de les darreres investigacions que han dut a terme.

Per a més informació sobre la conferència ILA: http://ila-net.org/Conferences/2015/cfp.html

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies