Convocatòria beques “La Caixa”.

La Caixa
Beques i ajuts

La Caixa ha iniciat el període de convocatòria de 25 Beques per a cursar estudis de doctorat en universitats espanyoles. 

La convocatòria de 25 Beques “La Caixa” és oberta des de l’1 de desembre fins el proper 23 de febrer del 2015 per a realitzar la tesis doctoral a alguna de les universitats espanyoles a partir del curs 2015-2016. La present convocatòria està adreçada a totes les àrees de coneixement sense cap tipus de distinció. Aquells estudiants seleccionats gaudiran durant un màxim de 4 anys d’una retribució mensual inicial de 1560€ incrementant-se anualment fins a 1900€ el quart any. La incorporació dels becaris als centres d’adscripció s’haurà de fer del setembre del 2015 al gener del 2016.

En cas que es vulgui sol·licitar la beca de “La Caixa” per a cursar els estudis de doctorat en Educació i vincular el desenvolupament de la tesi al grup EDO, s’haurà de tramitar la Carta de Conformitat de la Universitat i enviar-la per correu electrònic com a màxim el dia 16 de febrer del 2015 a la Subunitat de Beques de l’Àrea de Gestió de la Recerca juntament amb el document “Declaració de primera matrícula” degudament certificat i signat pel Departament de Pedagogia Aplicada. Un cop l’Àrea de Gestió de la Recerca hagi signat la Carta de Conformitat, la Subunitat de beques l’enviarà escanejada per correu electrònic al candidat i ja podrà completar la sol·licitud telemàtica a través de la web de “La Caixa”. 

El procés de selecció dels sol·licitants avaluarà les qualificacions del candidat, el currículum acadèmic i professional, l’excel·lència del projecte presentat i les cartes de referència rebudes. Aquells candidats preseleccionats passaran a realitzar posteriorment una sèrie d’entrevistes per a finalment ser escollits per a gaudir de la beca.

Per a més informació sobre la convocatòria: http://goo.gl/ZypRLF
Per a consultar les bases de la convocatòria: http://goo.gl/M1q3k7

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies