Clausura del Màster en Formació i Gestió Universitària

master
Formació

Tancada la primera Edició del màster en Formació i gestió Universitària coordinada per l’EDO-UAB a Arica (Xile).

La setmana del 8 de desembre es van presentar a Arica (Xile) les tesis finals del Màster en Formació i Gestió Universitària que EDO-Serveis ha impartit per al professorat de la Universitat de Tarapacà. Conclou així, un programa corporatiu de formació que incloïa tres edicions del Postgrau en Formació Docent del professorat Universitari i la primera del Màster en Formació i Gestió Universitària que ara finalitzat. 


El postgrau en Formació Docent del professorat Universitari neix per la necessitat de les universitats d’assegurar una docència d’excel·lència per als seus estudiants. Per això, aquests estudis permeten que els professionals de l’ensenyament superior adquireixin una sèrie de competències dirigides a millorar la seva tasca docent mitjançant l’optimització dels processos de planificació, l’actualització de metodologies, la millora del treball col·laboratiu i la incorporació de la investigació per a la millora de la seva docència.
Per altra banda, el Màster en Formació i Gestió Universitària són uns estudis que, realitzats durant 9 mesos, permeten analitzar les actuals tendències de la organització de la docència universitària, desenvolupar competències vinculades amb la planificació i el desenvolupament de l’avaluació acadèmica i promoure l’intercanvi d’experiències vinculades al desenvolupament institucional.

La formació s’ha impartit a acadèmics de la Universitat de Tarapacà com a continuació del Postgrau de Formació Docent del professorat Universitari (68 titulats). En el cas dels titulats de Màster en Formació i Gestió Universitària han estat 25 els titulats acadèmics provinents de les diverses facultats que desenvolupen la seva tasca professional a les seus d’Arica i Iquique al Gran Nort de Xile.


Per a més informació sobre el postgrau : http://goo.gl/eXj3Rj
Per a més informació sobre el màster: http://goo.gl/rNWuYz

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies