III Congrés Internacional Gestió Educativa

Els dies 6 i 7 de juny de 2024 se celebrarà el III Congrés Internacional Gestió Educativa: reimaginant les trajectòries de gestió per a transformar l’educació a la Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

La RedAGE, una associació científica sense ànim de lucre regulada per la legislació espanyola, celebra enguany la tercera edició del seu Congrés Anual de Gestió Educativa. Des de l’any 2022, aquest congrés se celebra anualment amb l’objectiu de dinamitzar la gestió educativa a Iberoamèrica a través de l’intercanvi acadèmic.

L’associació, que té el seu origen en un Projecte de Cooperació Interuniversitària (PCI) finançat per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), compta amb la Universitat Autònoma de Barcelona (Espanya) i la Universdtad ORT (Uruguai) com a institucions promotores. Actualment, la xarxa està conformada per 34 universitats d’Iberoamèrica.

Entre els seus principals objectius, la RedAGE busca establir un espai de trobada per a equips directius i gestors de sistemes i centres educatius de Llatinoamèrica, assessorar i donar suport a les reformes educatives en els aspectes vinculats a la gestió de l’educació, impulsar nous models de formació i desenvolupament dels recursos humans en educació i enfortir models de gestió directiva participativa, segons els plantejaments científics actuals.

En aquest context, es convoca a la participació en el III Congrés Internacional Gestió Educativa: ‘Reimaginant trajectòries de Gestió per Transformar l’Educació’. Aquest congrés busca reflexionar i discutir sobre la gestió educativa des de les trajectòries educatives, considerant que aquestes són un dels pilars fonamentals per millorar la qualitat de l’educació i projectar cap al futur la igualtat d’oportunitats a nens, nenes i joves dels països d’Iberoamèrica.

El Congrés és dirigit als directius, supervisors i assessors de centres i sistemes educatius, els estudiants de pre i postgrau, professors i professores de centres escolars i d’educació superior, investigadors i investigadores, integrants d’entitats responsables del disseny, execució i avaluació de la gestió educativa, integrants de la RedAGE i altres professionals interessats a dinamitzar la Gestió Educativa des de les polítiques i la pràctica educativa.

Visita la pàgina web de RedAGE.

Més informació del Congrés aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies