I Seminari Doctorands

307-SemDoctorado
Seminaris

El passat dia 29 de juny va tenir lloc a la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB el I Seminari Internacional de Doctorands vinculats a l’EDO-UAB.

El I Seminari Internacional de Doctorands que estan desenvolupant les seves tesis doctorals vinculades al Doctorat en Educació de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, sota la direcció de membres de l'Equip de Desenvolupament Organitzacional, va tenir per objectius:

- Intercanviar experiències i coneixements.
- Fomentar la vinculació dels doctorands en l'equip EDO.
- Conèixer les línies de treball, les investigacions i els productes generats.
- Presentar les accions formatives, d'innovació i cooperació desenvolupades per EDO.

La trobada es va realitzar aprofitant la presència dels doctorands a la UAB per participar en els tribunals de seguiment de les seves tesis doctorals programats per al mateix dia 29 al matí. Fruit de la Jornada, els doctorands van poder conèixer més de prop les línies d'investigació que desenvolupen els diferents subgrups de l'EDO, veure les possibilitats de col·laboració en els projectes d'investigació en curs i la viabilitat de seguir vinculats amb el Grup EDO un cop finalitzat el seu procés formatiu.

El seminari va ser valorat molt positivament per part de tots els assistents, motiu pel qual es preveu l'organització dela segona edició del mateix durant els tribunals de seguiment de l'any 2016. A més, des del EDO-UAB s'ha ofert als doctorands donar-los suport per establir una xarxa de suport mutu durant la realització de les seves tesis doctorals, considerant que el 80% dels estudiants no són d'Espanya i passen aquí curts períodes de termini que els impedeixen estar en contacte presencial amb els seus companys.

Per a més informació sobre el Doctorat en Educació: http://goo.gl/ieqwhh

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies