Experts debaten com combatre la intolerància a l’esport escolar

59-nen_basquet
Conferències

Demà, 21 de febrer, la UAB acollirà la Jornada sobre prevenció de la intolerància a les competicions esportives, on es debatrà com excloure les actituds xenòfobes de l'esport infantil.

Experts dels mons acadèmic i esportiu discutiran sobre quines mesures poden ser impulsades per fer que les actituds racistes, xenòfobes i intolerants no tinguin cabuda a les competicions esportives escolars. A més, es presentarà l'estudi "Prenvenció d'actituds intolerants a les competicions esportives escolars" i el Codi de conducta que han elaborat investigadors de l'Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO) de la UAB.

Aquesta trobada és una iniciativa de l'EDO que compta amb la col·laboració del Consell Superior d'Esports. Tindrà lloc a l'Hotel Campus a partir de les 17 h. S'adreça a tècnics esportius, àrbitres, entrenadors, professors d'educació física, pares i mares, responsables d'institucions educatives, esportistes i estudiants.

La jornada serà inaugurada per Carme Armengol, vicedegana d'Ordenació Acadèmica-Grau de la Facultat de Ciències de l'Educació, i per Joaquín Gairín, director del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB. Tot seguit, hi haurà una taula rodona amb la participació de Jordi Pallarès, gerent d'ASOBAL; Joan Estrada, expert en pedagogia esportiva; Lucas Cruz, copilot i campió del Rally Dakar; i Juan Piqueras, president del Cerdanyola Club d'Hoquei. Per finalitzar, després d'una pausa, es presentarà l'estudi i el codi de conducta realitzats per l'EDO.

Per a més informació: http://accelera.uab.cat/jornadaprevencion


 

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies