Charles Jennings i el model 70:20:10

67_Jennings_Ytbe
Conferències

Charles Jennings, director de Duntroon Associates, serà conferenciant del II CIEDO 2012 el dia 23 de maig presentant la ponència “L’aprenentatge social i en el lloc de treball des de l’òptica del 70:20:10”

Com ja s’ha enunciat en aquest pàgina, el dia 23 de maig a la tarda tindrà lloc la ponència titulada “L’aprenentatge social i en el lloc de terball des de l’òptica del 70:20:10”, que dictarà el prof.. Charles Jennings. Aquesta activitat s’emmarca en el II Congrés Internacional EDO 2012 “Gestió del coneixement i desenvolupament organitzatiu: formació i formació corporativa” que es realitzarà en el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya.

Charles Jennings és especialista en Aprenentatge i Desenvolupament del Capital Humà. Durant 8 anys, fins a finals de 2008, va ser hief Learning Officer en Reuters i Thomson Reuters, on tenia la responsabilitat de desenvolupar l’estratègia global d’aprenentatge i rendiment, així com liderar l’organització de la formació per als 55.000 treballadors de l’empresa.

La seva carrera inclou rols com el de cap del Centre Nacional per al Desenvolupament de l’Aprenentatge Basta en Xarxes al Regne Unit; treballs acadèmics sobre innovació de l’aprenentatge durant 15 anys i professor a Southampton Business School; avaluador del rendiment formatiu i de les iniciatives de e-Commerce de la Comissió Europea. També es troba en grups de direcció i consells assessors nacionals i internacionals per a la formació i l’aprenentatge a tot el món.

Vídeo de Charles Jennings: http://www.youtube.com/watch?v=t6WX11iqmg0&feature=related
Per a més informació sobre el Congrés: http://edo.uab.cat/congressus
Per a més informació sobre el ponent: http://www.learningreview.com/reviewers/1764-charles-jennings

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies