Entrega del 2n premi CRiEDO

Mataró Educa a Xarxa (MEX) ha rebut el II Premi CRiEDO a la Innovació i Desenvolupament d’Institucions Educatives i de Formació.

Una vegada reunit el Jurat, constituït per Jesús Moral Castrillo (Subdirector General d’Innovació i Formació), Marta Bertrán Tarrés (Degana de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB), Gemma París Romia (Membre de la Comissió Executiva del CRiEDO de la UAB), Joaquín Gairín Sallán director del CRiEDO) i Diego Castro Ceacero (director del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB) i Eduard Mallol i Blanch (president del Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació a Catalunya) i considerant les bases del Premi convocat i els criteris que estableix, com també les valoracions individuals emeses pels membres del Jurat, ha decidit atorgar el II Premi CRiEDO a la Innovació i Desenvolupament d’Institucions Educatives i de Formació a Mataró Educa a Xarxa.

El jurat l’ha destacat com a exemple de treball en xarxa entre centres, serveis educatius, moviments de renovació pedagògica i inspecció educativa des del curs 2018-2019 de la ciutat de Mataró. El premi reconeix la integració real de diferents instàncies i agents educatius i sociopolítics de la ciutat al voltant d’unes línies de treball ben planificades i amb calendaris i dinàmiques de treball propis. Es recullen els avenços com a ciutat i, sobretot, l’objectiu principal: consciència de ciutat i del treball pedagògic compartit per tots els centres i institucions en l’etapa 0-18.

Paral·lelament, també s’ha atorgat un accèssit a la Unió Consorci de Formació, destacant la seva i continuada proposta formativa dels professionals de la salut i el seu impacte; així com per reflectir el treball conjunt de la Unió Catalana d’Hospitals y el Consorci de Salut i Social de Catalunya.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies