Èxit de la II Jornada CRiEDO

El 30 de novembre s’ha celebrat amb gran èxit la segona jornada del Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu (CRiEDO) a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquest esdeveniment ha reunit una gran varietat d’experts en l’àmbit de l’educació i la recerca de tot Catalunya.

La jornada va començar amb una taula rodona dinàmica on diversos professionals van compartir les seves experiències i coneixements sobre la direcció educativa informada per evidències. A més, es va fer una conferència sobre la importància de la recerca educativa en la presa de decisions de professionals i polítics, conduïda de manera experta per Jordi Collet de la Universitat de Vic (UVic).

Un dels moments més destacats de la jornada va ser l’entrega del segon premi CRiEDO a Mataró Educa a Xarxa (MEX). Aquest premi reconeix el treball en xarxa entre centres, serveis educatius, moviments de renovació pedagògica i inspecció educativa que MEX ha estat duent a terme des del curs 2018-2019 a Mataró. Aquest reconeixement destaca MEX com a exemple de col·laboració i innovació en l’àmbit educatiu.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies