Ens vols ajudar dedicant-nos uns minuts?

european_and_regional_analysis_of_the_needs_opportunities_and_expectations_of_bio-based_education_centresig
Recerca

El projecte BioBEC necessita la teva col·laboració dedicant-nos 8 minuts del teu temps per a respondre un petit qüestionari

El projecte "BioBEC - Preparing the creation of Bio-Based Education Centres (BBEC) to meet industry needs and boost the contribution of the bioeconomy to societal challenges (Grant Agreement 101023381)" pretén crear ponts entre les indústries del sector Bio i el sistema educatiu, les universitats, centres de recreca, laboratoris i altres actors vinculats al sector bio industrial i l'economia circular a nivell europeu. Per aconseguir-ho pretén crear centres de formació que permetin convergir l'idea tradicional de centre educatiu tal i com tots l'entenem, amb la idea de focus de coneixemen en el que qualsevol persona i professional pot trobar informació, formació i activitats vincualdes al sector.

En aquest sentit, la teva col·laboració és important per a nosaltres. Creiem que la teva aportació en relació a com creus que ha de ser aquest centre, a quines necessitats pot donar resposta, les expectatives que et genera el seu disseny, així com les oportunitats que creu qeu pot generar en el teu territori són vitals per tal d'aconseguir crear un producte que respongui a les necessitats reals dels sectors implicats.

Completar el qüestionari no et durà més de 8 minuts (comprovat!!) i ens ajudar molt. Pots accedir-hi des del següent enllaç.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies