Kick-off Meeting projecte D-Eva

fjxwp88x0aehsds
Projectes

El 17 i 18 de gener va tenir lloc la reunió inicial en format presencial a Reykjavík de tots els socis del projecte D-Eva.

Aquesta trobada tenia com objectius treballar els Productes Intel·lectuals de D-Eva, monitoritzar el progrés de les activitats desenvolupades, acordar estratègies de QA i pla de difusió i supervisar qüestions sobre la gestió. 

El projecte D-Eva “Practical Skills evaluation with digital technologies in teacher education” està emmarcat en el programa Erasmus + de la Unió Europea. Concretament, aquest projecte és finançat des de la línia adreçada a la generació d'associacions per a la preparació de l'educació digital, amb una dotació total de 201.353,00 € (Ref. 2020-1-ES01-KA226-HE-095485) i compta amb socis de Països Baixos, Islàndia i Romania, sota la coordinació de les doctores Georgeta Ion i Cristina Mercader, ambdues membres del CRiEDO. Els objectius són els següents:

  • Desenvolupar recursos d’avaluació digitals que assegurin una avaluació vàlida, sostenible i eficaç d’habilitats pràctiques.
  • Capacitar al professorat universitari per utilitzar l'avaluació digital d'una manera eficaç i coherent, juntament amb la millora de les seves competències digitals.
  • Dotar a les universitats de mecanismes per canviar definitivament la cultura de l’avaluació, incorporant orgànicament una solució digital per facilitar l’aprenentatge dels estudiants.

Per a estar actualitzat dels avenços del projecte, consulta la seva pàgina web i segueix el compte de Twitter @project_deva

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies