Celebració de reunió de coordinació de BioBEC

img3q
Projectes

Avui participem a la reunió de coordinació del projecte BioBEC, celebrada en modalitat online i organitzada per UNIBO.

Avui els nostres companys Aleix Barrera i Cristina Mercader han participat a la reunió de coordinació del projecte BIObec, projecte que es va iniciar al passat mes de setembre amb l'objectiu de promoure la formació en bioeconomia, iq ue está finançat per la iniciativa conjunta publicoprivada Bio-Based Industries Joint Undertaking (BBI JU) en el marc del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea.

BIObec proposa un marc que fusiona la idea tradicional d'un centre de formació amb la d'un node de coneixement. El projecte establirà centres formatius de base biològica (BBEC per les sigles en anglès) de diversos nivells per actuar com a nodes de coneixement que disminueixin les bretxes entre institucions acadèmiques, estudiants, entitats d'innovació i els responsables de la formulació de polítiques. Així mateix, s'espera que els BBEC siguin prou flexibles per respondre a les necessitats actuals i futures de la indústria i de l'ecosistema circumdant local, regional i nacional.

En aquests moments des de CRiEDO estem coordinant el desenvolupament d'un estudi a nivell Europeu que pretén identificar quines són les necessitats, expectatives i oportunitats de la creació dels BBEc (Centres d'Educació Bio) a nivell d'Europa. En aquesta línia, durant la reunió s'han presentat els resultats preliminars de l'estudi qualitatiu previ, on han participat 98 professionals de l'àmbit bio a través de 19 focus gropus realitzats a 13 països Europeus, i s'ha avançat en la concreció de la segona fase de l'estudi, que inclou la realització d'un qüestionari a nivell Europeu. Pots participar en la recerca a través del següent enllaç.

Per a més informació sobre el projecte, prem aqui.
 

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies