Els directius com a líders i promotors de les millores educatives

El 14 de juny a les 17.00 hores, el professor i director del CRiEDO, Joaquín Gairín, impartirà una conferència en línia a la V Cimera Internacional d’Educació 2024 Piedrasanta, titulada “Els directius com a líders i promotors de les millores educatives”.

Els directius són reconeguts com un factor essencial, juntament amb la qualitat de l’equip docent, el rendiment acadèmic dels estudiants i la millora contínua de l’educació. Són valorats per la seva influència en el funcionament eficaç dels centres educatius, impulsant projectes innovadors, fomentant relacions positives i aportant estabilitat al projecte institucional.

Tot i la seva importància, la naturalesa del treball directiu i la seva relació amb el lideratge pedagògic continua sent objecte de debat, així com la identificació dels models de lideratge més adequats per a les diverses realitats educatives.

La V Cimera Internacional d’Educació 2024 Piedrasanta és un fòrum de trobada per a docents i expositors nacionals i internacionals que busquen la innovació educativa en resposta a les necessitats actuals. Durant la Cimera, s’abordaran temes que ens portaran a la pregunta fonamental: Com podem preparar els nostres estudiants per triomfar en un món, en canvi, constant?

Descobreix com pots ser part del canvi a l’educació. La teva participació és fonamental per construir un futur brillant pels teus estudiants i per a la societat en general. Esperem comptar amb la teva assistència en aquest esdeveniment que marcarà la diferència en la formació de les següents generacions!

Per unir-te a aquesta discussió enriquidora i obtenir una visió més profunda d’aquests temes, podeu seguir la conferència de forma gratuïta aquí.

 

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies