El Ministeri d’Educació de Xile aprova dos programes formatius co-organitzats per FIDECAP i l’EDO

10_ME_Chile
Formació

El passat 8 d’agost el Ministeri d’Educació de Xile va publicar la resolució per la qual aprova el finançament de dos programes formatius organitzats conjuntament per Fundació FIDECAP (Xile) i l’Equip de Desenvolupament Organitzacional. Els programes són la Pasantía “Los directores como agentes de cambio” i el Diplomat “Dirección de centros para la innovación educativa”.

El mes de juny de 2011 el Ministeri d’Educació de Xile, amb conformitat amb l’article 4 del DS Núm. 44, de 2011, d’Educació, va convocar a presentar propostes consistents en programes d’estudis per a la formació de competències amb el propòsit d’exercir el càrrec de director d’establiments educatius en el marc del Decret Suprem Núm. 44 de 2011, del Ministeri d’Educació.


La Fundació FIDECAP i l’Equip de Desenvolupament Organitzacional, ambdues institucions amb una llarga història de col·laboracions conjuntes en l’àmbit de la formació de directius ja sigui a través d’activitats formatives a Xile, o a la mateix a UAB, van presentar conjuntament dues propostes de programes formatius: la primera per a realitzar una Passantia de Directors de centres educatius, que es realitzaria a les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona (Espanya), la segona per a organitzar el Diplomat en Direcció de centres per a la innovació educativa, en modalitat semipresencial.


La realització d’ambdues activitats compte amb la participació de professorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i altre professorat vinculat a FIDECAP. En la passantia es preveu la formació d’entre 35 i 40 directius en cada edició, i pel que fa el Diplomat, el nombre d’alumnes previst oscil·la entre els 35 i els 45.


A l’apartat formació/programes coordinats d’aquesta web es pot trobar més informació relativa als programes formatius citats, així com vincles a la memòria presentada davant del Ministeri d’Educació Xilè.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies