EDO-SERVEIS
L’EDO col·labora amb l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària en la creació d’una pàgina web sobre perills alimentaris
Membres de l’EDO han col·laborat, en el marc del Centre de Recerca en Governança del Risc (GRISC) de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), àrea especialitzada de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, en el disseny d’una pàgina web sobre perills alimentaris.
La web “Mapa de perills alimentaris” facilita informació actualitzada sobre els principals perills associats als aliments, podent realitzar consultes des dels grups d’aliments o des dels grups de perills. La informació proporcionada és de caràcter general i es presenta de forma resumida en format de fitxes, oferint la possibilitat de descarregar tot el material en ‘pdf’.
El material constitueix un instrument de suport per a la identificació dels perills més comuns i seriosos associats als aliments, fet que pot contribuir a ajudar els operadors econòmics a implantar el seu sistema d'autocontrol.
Aquesta col·laboració s’emmarca dins de les activitat d’EDO-SERVEIS, que neix amb la voluntat de posar al servei d’organitzacions i altres grups de recerca de qualsevol tipus, el coneixement adquirit pel grup al llarg dels anys.
Per a més informació sobre “EDO-SERVEIS”: http://edo.uab.cat/edo-serveis
Comparteix a les xarxes: