Defensa de tesi

tesis josep blazquex
Recerca

Josep Blàzquez Miret defensa la seva tesi doctoral “El mètode Centaure com a programa formatiu d’intervenció”.

El doctorand Josep Blázquez Miret ha realitzat la defensa  de la seva tesis doctoral “La actividad física con caballos como medio terapéutico para mejorar la capacidad funcional y la calidad de vida de las personas de la Tercera Edad y de las afectadas por el síndrome de Fibromialgia: El Método Centauro como programa formativo de intervención”, dirigida per la Dra. Isabel del Arco de la Universitat de Lleida i pel Dr. Joaquín Gairín, de la Universitat Autònoma de Barcelona, emmarcada dins dels Estudis de Doctorat en Educació (R.D. 1393/2007).

L’acte de defensa ha tingut lloc el dia 18 de juny de 2015, a les 11:00h., a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de l’Educació i com a membres del tribunal han estat la Dra Carme Armengol, com a presidenta, el Dr. Ferran Pifarré (FUB) com a primer vocal i el Dr. Antoni Planes (UdL) com a secretari.

Entre els resultats més significatius de la recerca cal destacar el paper del programa realitzat per a millorar la qualitat de vida de les persones que hi participen, la millora de la coordinació óculo manual fins en la realització de la prova en ambdues mans al mateix temps, així com una millora en els nivells de depressió. Pel que fa les variables psicològiques vinculades amb la tensió i l’ansietat, s’ha constatat una disminució significativa d’ambdós factors entre la fase preintervenció (pretest) i posintervenció (postest).

En breu estarà disponible, a l’apartat projectes/tesis, el resum del treball.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies