Transparència EDO

302-Transparencia_EDO
El grup

Ja disponible la nova infografia del grup EDO, que resumeix les principals línies d’actuació desenvolupades els darrers anys.

Des del passat mes de maig està disponible l’actualització de la infografia del grup EDO, que recull de forma visual i didàctica un resum actual, i de les activitats desenvolupades pel grup els darrers 15 anys. Es pot accedir la Infografia actual a través del següent vincle: http://accelera.uab.cat/infografia_edo/ficha_edo.pdf

El desenvolupament de la infografia es justifica pels objectius prioritaris del Grup EDO, entre els que trobem la transparència i visualització de les activitats que realitzen els membres del grup i la transferència dels nous coneixements generats a partir dels projectes d’investigació a la societat, encara més quan els recursos per a generar aquest nou coneixement han estat a partir de fonts públiques.

En aquesta línia, el grup ha desenvolupat en els últims anys canals per a arribar a perfils diversos, adaptats als diferents perfils de persones i institucions que poden estar interessades en les seves consecucions. Actualment, la Web oficial (http://edo.uab.es) és l’eix central de tota la informació i documentació que genera el grup, disponible en català, castellà i anglès. A partir de les actualitzacions de la Web s’elabora des del passat mes d’abril una Newsletter mensual (http://accelera.uab.cat/newsletter/) que arriba a una llista de més de 22.000 contactes iberoamericans interessats en les línies de treball del grup.

També disposem de canals oberts a les xarxes socials a través dels quals arribem a contactes dels 5 continents:
- Facebook: https://www.facebook.com/GrupEDO
- Twitter: http://twitter.com/GrupoEDO/
- Linkedin: https://es.linkedin.com/in/grupoedo
- Youtube: http://www.youtube.com/GRUPOEDO

Tanmateix, i amb el clar objectiu de promoure la transferència dels coneixements adquirits durant més de 20 anys d’experiència en el desenvolupament de les organitzacions educatives i de formació, a l’any 2012 vam crear el Laboratori de Prestació de Serveis EDO-SERVEIS, que aglutina totes les accions de consultoria, investigació aplicada i formació a mida que desenvolupa l’EDO.

Per a més informació sobre EDO-SERVEIS: http://edo.uab.cat/es/edo-serveis
Accés a l’anterior infografia (2012): http://accelera.uab.cat/infografia_edo/ficha_edo_2012.pdf

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies