Decés

mLORENZO
Comunicació

Manuel Lorenzo Delgado, Catedràtic de la Universitat de Granada i promotor del grup EDO-UGR, ens ha deixat avui dia 5 de juliol. 

El professor Manuel Lorenzo, promotor de EDO-Granada, ha mort de manera inesperada, avui dia 5 de juliol. Us comuniquem tan trista notícia, al mateix temps que traslladem els nostres sentiments de suport a la família i amics.

La comunitat EDO es vesteix de dol per primera vegada des de la seva constitució i ho fa per acompanyar a un amic apreciat ia un professional excel · lent. Es farà present en la vetlla instal · lat a la Sala n º 4 del cementiri de Sant Josep de Granada. El funeral se celebrarà el dilluns 7, a les 10,00 hores, a la capella del mateix cementiri.

Manuel Lorenzo, Mestre, Pedagog i Doctor en Ciències de l'Educació, des de 1993 va ser Catedràtic de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de Granada. Al llarg de la seva trajectòria professional i acadèmica ha exercir activitats docents en nivells de primària, secundària i universitat, a més i assumir càrrecs de direcció de centres escolars, l'Escola Normal de mestres de Granada, director de l'ICE de la UGR, director, en tres ocasions, del Departament de DOE de la UGR i director del grup de Recerca AREA de la mateixa universitat. Autor de més d'una vintena de llibres, alguns com a autor únic i altres en autoria compartida, així com de gairebé dos-cents articles. Les seves línies principals d'investigació es van centrar en els processos de canvi en els centres educatius, la resposta a la diversitat en l'Educació Secundària Obligatòria, projectes d'avaluació externa i la gestió del coneixement en xarxa.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies