CRiEDO participa en les Jornades Internacionals d’Innovació Docent

Els dies 9 i 10 de maig diferents membres del CRiEDO van participar en les Jornades Internacionals d’Innovació Docent organitzades per la Universidad de Oviedo.

Els professors Aleix Barrera, Anna Díaz, Saida López, José Luís Muñoz, David Rodríguez i Cecilia Inés Suárez van participar en modalitat en línia a aquestes Jornades on van presentar dues contribucions dels projectes Co-CREAt i Orienta4VET.

El projecte Co-CREAt es suma a les diverses iniciatives ja existents sobre emprenedoria i ABR a la nostra universitat focalitzant, especialment, en dos aspectes claus: la creativitat i la co-creació. El propòsit del projecte és contribuir a fomentar l’actitud emprenedora entre l’alumnat de la Facultat de Ciències de l’Educació, facilitant la incorporació gradual d’estratègies pròpies de l’ABR i evitant o pal·liant les resistències habituals que es generen durant la incorporació brusca d’una nova metodologia docent.

Aquest propòsit es concreta en quatre objectius específics:

  1. Analitzar l’actitud emprenedora de l’alumnat de la Facultat de Ciències de l’Educació.
  2. Identificar i seleccionar estratègies per promoure la creativitat i la co-creació.
  3. Introduir estratègies per promoure la creativitat i la co-creació a diverses assignatures dels Graus de la Facultat de Ciències de l’Educació.
  4. Avaluar la incorporació d’estratègies per promoure la creativitat i la co-creació en assignatures dels Graus de la Facultat de Ciències de l’Educació.

El projecte Orienta4VET té com a objectiu principal millorar l’accés a la Formació Professional (FP), així com contribuir a  millorar la permanència dels estudiants amb més dificultats. Les seves línies de treball estan vinculades a tres de les prioritats específiques del programa Erasmus + per la formació professional. Concretament:

  1. Augmentar la visibilitat i l’atractiu de l’FP.
  2. Augmentar la flexibilitat de les oportunitats de l’FP.
  3. Contribuir a innovació en FP.

Orienta4VET és coordinat per la professora Patricia Olmos (CRiEDO-UAB), i compta amb la participació d’investigadors i professorat de: Instituto Politecnico de Leiria  (Portugal), Universität Bremen (Alemanya), Universitatea din Bucuresti (Romania) i Aarhus Universitet (Dinamarca).

Més informació aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies