CRiEDO participa en el Congrés AIDIPE

Els professors Diego Castro, David Rodríguez, José Luís Muñoz i Laia Vila participen en el XXI Congrés Internacional de Recerca Educativa.

Des de l’Associació Interuniversitària de Recerca Pedagògica (AIDIPE), en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida i la Universitat Rovira i Virgili, va organitzar el XXI Congrés Internacional de Recerca Educativa (presencial) i la IV Trobada de Doctorands i Investigadors Novells (presencial i virtual) per als dies 18 al 21 juny del 2024 a Barcelona.

Per una banda, els professors Diego Castro, David Rodríguez i José Luís Muñoz van presentar la contribució “Comparant perspectives sobre les relacions intergeneracionals entre el personal investigador de les universitats públiques espanyoles”. Aquesta recerca, basada en el projecte “PRUNAI – Universitat i Aprenentatge Intergeneracional” té com a objectius analitzar els processos d’aprenentatge intergeneracional en les diferents funcions del professorat universitari i validar un model d’aprenentatge intergeneracional entre el professorat que contribueixi a l’aprenentatge organitzatiu.

Per altra banda, la professora i investigadora predoctoral Laia Vila va presentar la contribució titulada “La percepció de l’alumnat universitari en relació amb les metodologies i recursos inclusius”. Aquesta recerca analitza la implementació de l’educació inclusiva a les Facultats de Ciències de l’Educació de les Universitats Catalanes. Basada en l’Agenda 2030, l’estudi recull les percepcions de 93 futurs professionals de l’educació sobre serveis i metodologies inclusives, els quals destaquen mancances en recursos i formació docent. Tot i els avenços, es percep la necessitat d’una major aplicació de metodologies inclusives i diversificació de recursos per millorar l’educació universitària.

Tota la informació del Congrés aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies