Conveni entre la UAB i la Universidad de Tarapacá (Xile)

113_Convenio UTarapaca1_270712
Institucional

El passat 27 de juliol es fa signar el conveni que permetrà començar impartir, a partir del pròxim mes d’octubre, la Diplomatura de Postgrau en Formació Docent del Professorat Universitari i del Màster en Docència i Gestió Universitàries.

El passat 27 de juliol de 2012 es va signar el conveni entre la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universidad de Tarapacá (Chile) per a la realització de la Diplomatura de Postran en Formació Docent del Professorat Universitari i del Màster en Docència i Gestió Universitàries. El programa formatiu, dirigit pel Dr. Joaquín Gairín del Dept. De Pedagogia Aplicada ubicat a la Facultat de Ciències de l’Educació, està dirigit a 160 acadèmics que imparteixen docència a la Universidad de Tarapacá i es desenvoluparà entre octubre de 2012 i desembre de 2014.

La importància del mateix no resideix tant en els recursos econòmics assignats (411.442 euros) sinó en el reconeixement que rep el grup de recerca EDO a la seva trajectòria en formació semipresencial ("blended learning") i a la seva llarga experiència en programes de formació sobre docència i desenvolupament de programes similars a Argentina, Nicaragua, Panamà, Mèxic i altres països d’Amèrica Llatina. També per al desenvolupament els darrers anys de diversos estudis sobre millora de la docència universitària finançats per organismes locals, nacionals i internacionals.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies