Seminari sobre l’Avaluació dels Estudiants

Mfeixas
Seminaris

Els dies 3, 4 i 5 de setembre la professora Mònica Feixas impartirà un seminari sobre l’Avaluació Docent a la Pädagogische Hochschule Zürich (PHZ), on a més es reunirà amb professors i responsables especialitzats en temes d’interès del grup EDO.

La professora Mònica Feixas fa un intercanvi amb la Pädagogische Hochschule Zürich (PHZ) en el marc del programa de mobilitat docent de Sócrates durant els dies 3, 4 i 5 de Setembre. A la PHZ impartirà un seminari sobre l'Avaluació dels Estudiants (Students' Assessment) de 6h. i es reunirà amb professors de la facultat responsables de programes especialitzats de formació pel Lideratge Organitzacional i en Didàctica a l'Educació Superior.

La PHZ i la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB tenen signat un conveni d'intercanvi d'estudiants i professors des de fa 3 anys, en el marc del qual l’any passat per aquestes dates un grup de docents de la Pädagogische Hochschule de Zürich (Escola de Mestres) van realitzar una visita en el marc d'un viatge d'estudis l’objectiu del qual fou conèixer més en profunditat la Universitat Autònoma de Barcelona (http://goo.gl/t5qyn).

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies