Confirmació conferència CIEDO 2012

AnuncioCongreso2012_cat
Conferències

Mónica de Arteche, professora de la Universidad Argentina de la Empresa confirma la seva presència al CIEDO 2012 amb la ponència titulada “Xarxes i Clústers per a la innovació i transferència del coneixement

Com ja s’ha anunciat en aquesta pàgina, els dies 23 a 25 de maig de 2012 tindrà lloc el II Congrés Internacional EDO 2012 “Gestió del coneixement i desenvolupament organitzatiu: formació i formació corporativa” en el Centre d’Estudis Jurídics i Formació especialitzada de la Generalitat de Catalunya.

En aquests moments ens complau informar que Mónica de Arteche, professora de la Universidad Argentina de la Empresa ha confirmat la seva presència al CIEDO 2012 amb la ponència titulada “Xarxes i Clústers per a la innovació i transferència del coneixement”. Aquesta activitat tindrà lloc el dia 25 al matí, tal i com es pot observar en el programa oficial del Congrés.

Mónica Regina de Arteche és Doctora i Diplomada en Gestió d’Organitzacions de Formació a la Societat del Coneixement: Creació, Generació i Gestió de la Universidad Complutense de Madrid. És Master en Informàtica Educativa de la UNED, España.

Compte amb una àmplia experiència que avarca des de la gestió d’organitzacions d’educació superior, fins a la docència, la recerca i la consultoria, participant en programes com el VII Programa per a dirigents d’institucions d’educació superior. “Plantejament Estratègic en l’Ensenyament Superior”, Universitat de Monterrey – Institute for Educational Management of Harvard University, Monterrey. Ha realitzat treballs de recerca al CEAV i INSAD de la UADE i ESAE en la línia de recerca Knowledge Management, cultura i estructura organitzativa, e-learning i aprenentatge organitzatiu en clústers i xarxes organitzatives. És consultora de BID amb número de Prism AR43738 i ha treballat en recerca amb RepsolYPF, Arcor, TECNA, DHL, AACREA, entre d’altres


Per a més informació sobre Congrés: http://edo.uab.cat/congressus
Per a més informació sobre la ponent: http://www.linkedin.com/pub/monica-de-arteche/8/b79/8a0 

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies