Confirmació conferència CIEDO 2012

46-DGurteen
Conferències

David Gurteen, fundador de Gurteen Knowledge Community confirma la seva presència al CIEDO 2012 amb la ponència titulada “Les organitzacions són una Conversa”

Com ja s’ha anunciat en aquesta pàgina, els dies 23 a 25 de maig de 2012 tindrà lloc el II Congrés Internacional EDO 2012 “Gestió del coneixement i desenvolupament organitzatiu: formació i formació corporativa” en el Centre d’Estudis Jurídics i Formació especialitzada de la Generalitat de Catalunya.

En aquests moments ens complau informar que David Gurteen, fundador de Gurteen Knowledge Community i assessor en Gestió del conoixement ha confirmat la seva presència al CIEDO 2012 amb la ponència titulada “Les organitzacions són una Conversa”. Aquesta activitat tindrà lloc el dia 24 al matí, tal i com es pot observar en el programa oficial del Congrés.

David Gurteen té més de 30 anys d’experiència treballant en indústries de tecnologia punta. Actualment desenvolupa la seva activitat com a educador independent sobre coneixement i ajuda a persones i organitzacions a compartir el seu coneixement de forma més efectiva, essent més creatius i innovadors, així com a treballar conjuntament de forma més eficaç. Ha fundat Gurteen Knowledge Community, una xarxa d’aprenentatge que engloba a més de 17.000 persones de 160 països. La comunitat és un espai en el que les persones poden compartir i aprendre les unes de les altres de forma lliure.


Per a més informació sobre Congrés: http://edo.uab.cat/congressus
Per a més informació sobre el ponent: http://www.gruteen.com

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies