Confirmació conferència CIEDO 2012

marsick
Conferències

Victoria Marsick, professora del Teachers College de la Universitat de Columbia confirma la seva presència al CIEDO 2012 amb la ponència titulada “Aprenentatge informal i incidental en el lloc de treball”

Com ja s’ha anunciat en aquesta pàgina, els dies 23 a 25 de maig de 2012 tindrà lloc el II Congrés Internacional EDO 2012 “Gestió del coneixement i desenvolupament organitzatiu: formació i formació corporativa” en el Centre d’Estudis Jurídics i Formació especialitzada de la Generalitat de Catalunya.

En aquests moments ens complau informar que Victoria Marsick, professora del Teachers College de la Universitat de Columbia i co-directora del J.M. Huber Institute ha confirmat la seva presència al CIEDO 2012 amb la ponència titulada “Aprenentatge informal i incidental en el lloc de treball”. Aquesta activitat tindrà lloc el dia 23 a la tarda, tal i com es pot observar en el programa oficial del Congrés.

Victoria Marsick és especialista en aprenentatge informal en el lloc de treball, aprenentatge en equip, aprenentatge actiu, aprenentatge organitzacional estratègic i gestió del coneixement. En el si de l’institut J.M Huber que co-dirigeix, ha desenvolupat activitats i projectes amb organitzacions de diversa naturalesa, incloent empeses, escoles, agències del govern i organitzacions no lucratives. L’objectiu sempre és crear i compartir coneixement entre els socis dels projectes desenvolupaments amb la finalitat de trobar solucions pràctiques als reptes organitzatius.

Per a més informació sobre el Congrés: http://edo.uab.cat/congressus
Per a més informació sobre la ponent: http://www.tc.columbia.edu/academics/?facid=vjm5

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies