Charles Jennings i el model 70:20:10

106_charlesjenningslt10-new
Conferències

Ja disponible la conferència titulada “L’aprenentatge social i en el lloc de treball des de l’òptica del 70:20:10” que Charles Jennings va presentar en el marc del II CIEDO 2012

El dia 23 de maig a la tarda va tenir lloc la ponència titulada “L’aprenentatge social i en el lloc de treball des de l’òptica del 70:20:10”, que dictarà el prof.. Charles Jennings. Aquesta activitat es va emmarcar en el II Congrés Internacional EDO 2012 “Gestió del coneixement i desenvolupament organitzatiu: formació i formació corporativa” que es va realitzar en el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya entre els dies 23 i 25 de maig de 2012.

Charles Jennings és especialista en Aprenentatge i Desenvolupament del Capital Humà. Durant 8 anys, fins a finals de 2008, va ser hief Learning Officer en Reuters i Thomson Reuters, on tenia la responsabilitat de desenvolupar l’estratègia global d’aprenentatge i rendiment, així com liderar l’organització de la formació per als 55.000 treballadors de l’empresa.

La seva carrera inclou rols com el de cap del Centre Nacional per al Desenvolupament de l’Aprenentatge Basta en Xarxes al Regne Unit; treballs acadèmics sobre innovació de l’aprenentatge durant 15 anys i professor a Southampton Business School; avaluador del rendiment formatiu i de les iniciatives de e-Commerce de la Comissió Europea. També es troba en grups de direcció i consells assessors nacionals i internacionals per a la formació i l’aprenentatge a tot el món.

Vídeo de la conferència de Charles Jennings: http://www.cejfe.tv/skin/congresoedo2012cjennings%20%20.aspx
Per a més informació sobre el ponent: http://www.learningreview.com/reviewers/1764-charles-jennings

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies