Beca FPU per estudis de doctorat

fpu2014
Beques i ajuts

El Ministeri d’Educació ha anunciat la convocatòria de 800 beques per a cursar estudis de doctorat en universitats espanyoles. 

La convocatòria de 800 Beques del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport s’iniciarà a data 13 de Gener i romandrà oberta fins el proper 6 de febrer del 2015 per a sol·licitar una ajuda amb l’objectiu de realitzar la tesi doctoral a alguna de les universitats espanyoles. La present convocatòria està adreçada a aquells estudiants que estan matriculats als estudis de doctorat el curs 2014-2015 a qualsevol de les àrees de coneixement sense cap tipus de distinció. Aquells estudiants seleccionats gaudiran durant un màxim de 4 anys d’una retribució de 1.025€ els dos primers anys i de 1.173€ el dos últims, en 14 pagues cada any.

En cas que es vulgui sol·licitar la beca FPU per a cursar els estudis de Doctorat en Educació, vinculats a l’especialitat de “Desenvolupament i gestió de les organitzacions pel canvi” cal que contactar amb el grup EDO a través d’un correu electrònic a edo@uab.cat que ha d’incloure una carta de motivació i el Currículum Vitae de la persona interessada. La present beca és incompatible amb d’altres ajudes d’institucions públiques o privades que tinguin per objectiu la formació doctoral. Per a presentar la sol·licitud, s’haurà de fer mitjançant signatura electrònica a la seu electrònica del Ministeri (https://sede.educacion.gob.es/portada.html).

El procés de selecció dels sol·licitants passarà per dues fases. La primera se seleccionaran 2400 candidats en funció de la nota mitjana ponderada dins de l’àrea ANEP per la que concorren. A la segona fase, es valorarà, d’aquests 2400 candidats, la memòria del projecte formatiu que inclogui la tesi que es vol portar a terme, el Currículum Vitae del sol·licitant, el Currículum Vitae del director o directora de tesi i l’historial científic dels últims 5 anys del grup investigador on s’integrarà el doctorand.

Per a més informació sobre la convocatòria: http://goo.gl/lF6NAQ

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies